Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Wrześnióweczki 2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 24-04-09, 19:35   #1004 (permalink)
Agnieszka1979
Pierwsze kroki

Agnieszka1979's Avatar

Kocham na zabój ;)

Miejscowość: Toruń
Nastrój:
175 podziękowań w 93 postach
Domyślnie

Mmadziu, doszłaś do siebie? Mam nadzieję, że już Ci się podobny koszmar nie przytrafi - wyobrażam sobie, co musiałaś przeżyć... :/ Jeśli dobrze pamiętam, to od początku ciąży miałaś problemy ze zdrówkiem...? Bardzo słaba byłaś - prawda?

Minu - dzięki za radę ;) Jeszcze glukozy po obciążeniu nie robiłam, a jedynie słyszałam, że doznania paskudne To ja się faktycznie w cytrynkę zaopatrzę :)

Pumacreate, Majta - będą ślubne zdjęcia? Jeszcze raz gratuluję i z całego serca życzę, by wspólne życie wypełnione było samymi szczęśliwymi dniami i nocami ;)

Sekundko, gratuluję kopniaczków U mnie to w sumie wciąż tylko pyknięcia, ale i tak są niesamowite. Chciałabym, żeby i mąż je poczuł - na razie są za słabe i jeszcze niezbyt częste. A mąż chyba też na to czeka, bo dopytuje, czy maluch fika i przy każdej okazji brzuszek głaszcze :) Ostatnio zapytał mnie (kiedy minę miałam błogą, bo właśnie malca czułam), czy fajnie jest mieć ktosia w brzuchu :)

Madziu - witaj w gronie szczęśliwych ciężarówek :) Jak to u Ciebie od początku było?

„Twój dom może ci zastąpić cały świat.
Cały świat nigdy nie zastąpi ci domu”.
(Blaise Pascal )
Agnieszka1979 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry