Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Kwietniowe Mamulce 2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 11-04-09, 17:22   #5013 (permalink)
AgulaMamula
Mistrz

AgulaMamula's Avatar

całe życie człowiek się uczy...

Miejscowość: Jelenia Góra
Nastrój:
5 660 podziękowań w 2 982 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika AgulaMamula
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do AgulaMamula
Domyślnie

Witam po dwudniowej przerwie
wczoraj miałam trudny dzień... trochę przecholowała z e spacerami i pracami domowymi, poza tym mala uwielbia jeść w nocy więc prawie nie śpię,a w dzięń też niewiele udaje mi śię snu złapać... dzisia pewnie dlatego podbrzusze mni boli mocniej niż zwykle..staram się leżeć więcej...ale wiadomo jak to jest...
bylismy jajka swięcić z Karolinką i gorkiem
potem mała 4 godziny spała w parku i na balkonie
a teraz wisi mi na piersi a ja do was piszę mała forumpowiczka rośnie
Robaczku Igor juz się oswoił z siostrą, choc poczatkowo miał szok poporodowy nazywał ją dzidzią a nie po imieniu, tak jakby nie docierało do niego że to jego siostra
Na spacery chodzimy codziennie od wtorku bo pogoda piękna i na dworzu cieplej niż w domu
Jutro na śniadanie do siostry jedziemy...
Co do mojej diety to jem gotowane mięso, rybą pieczoną w foli w piekarniku( bardzo dobra), trochę nabiału ale ostrożnie, zupy: burakowa, pomidorowa, krupnik, ryżowa, rosól),kanapki z chudą szynką, mielonką, serem żółtym, sałatę, surówkę z pora, z marchewki, buraczki... no w miarę staram się urozmaicić tą dietę ale pilnuję zeby była lekkostrawna.

Na koniec ŻYCZĘ WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT wIELKANOCNYCH, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA.
dLA DWUPACZKÓW SZYBKIEGO ROZPAKOWANIA
DLA MAMUTEK DUUUŻOOO CIERPLIWOŚCI DO POCIECH

Dzisiaj nad ranem złapał mnie baby blus poryczałam sobie... że już nie daję rady, że chcę spać, że mam już dosyć
Mój M się przejął, śniadanie zrobił, pogłaskał po włosach i odrazu mi się polepszyło.
Do poświętach kochane

AgulaMamula is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry
10 użytkownicy(ków) dziękuje użytkownikowi AgulaMamula za ten przydatny post:
aga_3000 (11-04-09), aretas75 (11-04-09), gabalas (12-04-09), jola28 (11-04-09), Kamidianka (11-04-09), mama2corun (12-04-09), miranda33 (11-04-09), stysiapysia (11-04-09), Wiki20pl (11-04-09), Zaynab (11-04-09)
Parenting wspiera: