Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Wrześnióweczki 2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05-04-09, 16:17   #577 (permalink)
mmadzia
Biegacz

mmadzia's Avatar

;p

Miejscowość: Żywiec
Nastrój:
584 podziękowań w 461 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika mmadzia
Domyślnie

Pumacreate jesli chodzi o babelki to u mnie wygląda to tak jak może niestrawność jak Ci wszystko w brzuchu bulka ;) Tylko, że jest to taka niestrawność kontrolowana o ile moge sie tak wyrazić. Trudno to nazwać. Ja ruchów od razu nie poczułam, bo ja mam duuuży brzuch i może dlatego. Generalnie to czuję już raczej ruchy i to nie tylko jak leżę, ale jak np stoję też, więc się cieszę że już to bardziej wyczuwalne jest. Dzisiaj byliśmy u mamy, obiadek pycha, wyszłam na klatkę żegnałam sie z mamą a tu czuję ;) Niesamowite. Sekundka to kiepsko, że Twój M nie mógł poczuć, U mnie Wiki to kopała jak już wspominałam po plecach ;) i nie tylko i widać było na zewnątrz jak mi góry rosły na brzuchu to tu to tam ;)

Marza witaj u nas wrześnióweczek ;) Dobrze,że te złe trzy miesiące już minęły, to tak jak u mnie ;)

Agula myslałam o nospie, ale wezmę dopiero po konsultacji z lekarką. Dopada mnie to szczególnie rano i czasem wieczorem, może to jednak faktycznie przemęczenie, a jeszcze tyle roboty przede mną ;( A w ciąży z Wiki całą końcówkę brałam nospe bo strasznie mi się brzuch "stawiał", więc może to to samo (wreszcie by było coś podobnego)

Hmmm a o grilku to nawet nie wspominajcie, bo już parę dni o tym myślę, ale raczej chyba dopiero po świętach się załapię, bo teraz za dużo roboty i zamieszania ;(

Aisha dobrze, że już jesteś ;) Co do płci ja będę się pytać 15go i też nie wiem czy mi coś powie, będzie to 19 tydzień się zaczynał. Zobaczymy. Jak nie tym to nastepnym razem ;) A może wogóle ;)

Sekundka torciki robisz imponujące. Artystka ;) Może zamówię sobie taki u Ciebie na urodziny Wikusi ;)

U nas niedzielka była słoneczna, a teraz jest pochmurna.

Pozdrawiam ;)

mmadzia is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry
Podziękowania dla mmadzia za ten post przesyłają:
sekundka (06-04-09)