12-11-07, 15:12
|
#1154 (permalink)
|
|
Biegacz
jestem dumna z mojej córki:)
Miejscowość: warszawa
Nastrój:
494 podziękowań w 231 postach
Moja galeria:
|
my już po spacerze w śniegu
dominika-bardzo współczuję!!!!trudno tak od razu otrząsna się z szoku!!trzeba troszkę czasu!!!zdróweczka dla kacperka
aga31, bloomoo i jeszcze jedna kobitka mi zginęła(za co serdecznie przepraszam)- nie dajcie się depresjii!!!jesteśmy z Wami i dla Was,więc wylewać nam tu wszystkie żale,a nie dusić w sobie!!!!3majcie się dzielnie!!
aga31-ja jestem jak najbardziej za czwartkowym spotkaniem!!powiedz tylko o której i gdzie??
olimpia-nie widziałam fryzurki wiec nie wypowiem się,ale napewno wyglądasz superowo!!jak zawsze z resztą!!!
moniq- heheheheheh,ucałuj noah w zasikaną pupcie!!     co do odgłosów przy kupańsku, to u Pati nie da się tego nie zauważyć  napina się cała (ale jej to nie boli),robi się czerwonajak burak,i pręży rączki do klatki piersiowej,w dodatku podciągając wyprostowane pęcinki   a najfajniejszy etap jest po kupkaniu,jak córa oznajmia nam ,że narobiła   mogę,to opisać jako głośne wciąganie powietrza do płuc,do tego wydaje z siebie komiczne dźwięki!!!więc wiem dokładnie,że moja mała zrobiła kupcoka  chciałam nawet wkleić Wam filmik,ale nie wiem jak to zrobić  
bloomoo-tak ja dziewczyny radziły mieszaj początkowo mleko nan z bebilonem,bo tak łatwo maluszek sie nie przestawi na inne mleko!!co do bebilonu,u nas była po nim gorsza wysypka,ogromne cierpienia z brzuszkiem ,gazami i kupkę,ale po nutramigenie jest cacy!!!fakt,wszystkie mleka śmierdzą niesamowicie,ale bebilon przy nutramigenie to fiołkami pachnie    
na pleśniawki nic nie znam  
to teraz ja powiem,że jak nie tragiczna @, to mi ząb mądrości rośnie i boli jak 102!!ale nie tracę dobrego humoru!!!zużywam żel patrycji przygotowany na jej ząbkowanie  chyba poratuję się jeszcze jakimś przeciwbólowym,bo mi paszczę rozsadza
u Was mówicie dzieci mało spią a u mnie na odwrót!!!patrycja spała w nocy od 20 do 7.00 zjadła,potem kima do 9 (obudził ją sąsiad wiercący dziury wiertarą udarową       :Wś ciekły:  ),a na spacerze od 11.30 do tej pory śpi jak zabita!!!!!no to chyba lekka przesada????nie je mało,bo zjada ok. 200 ml na raz więc na dzień wychodzi tak z 1litr!tylko zauważyłam ,że ostatnio mniej się uśmiecha nie wiem sama czy się martwić czy nie,że mam takiego susła??wiem,ze to żaden problem w porównaniu z Waszymi ,ale jakos mnie to niepokoi 
lece wstawić obiad,bo M zaraz z pracy przybędzie!!
busii
chyba bez
|