Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 12-11-07, 15:12   #1154 (permalink)
k8i
Biegacz

k8i's Avatar

jestem dumna z mojej córki:)

Miejscowość: warszawa
Nastrój:
494 podziękowań w 231 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika k8i
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do k8i
Domyślnie

my już po spacerze w śniegu

dominika-bardzo współczuję!!!!trudno tak od razu otrząsna się z szoku!!trzeba troszkę czasu!!!zdróweczka dla kacperka

aga31, bloomoo i jeszcze jedna kobitka mi zginęła(za co serdecznie przepraszam)- nie dajcie się depresjii!!!jesteśmy z Wami i dla Was,więc wylewać nam tu wszystkie żale,a nie dusić w sobie!!!!3majcie się dzielnie!!

aga31-ja jestem jak najbardziej za czwartkowym spotkaniem!!powiedz tylko o której i gdzie??

olimpia-nie widziałam fryzurki wiec nie wypowiem się,ale napewno wyglądasz superowo!!jak zawsze z resztą!!!

moniq- heheheheheh,ucałuj noah w zasikaną pupcie!! co do odgłosów przy kupańsku, to u Pati nie da się tego nie zauważyćnapina się cała (ale jej to nie boli),robi się czerwonajak burak,i pręży rączki do klatki piersiowej,w dodatku podciągając wyprostowane pęcinkia najfajniejszy etap jest po kupkaniu,jak córa oznajmia nam ,że narobiłamogę,to opisać jako głośne wciąganie powietrza do płuc,do tego wydaje z siebie komiczne dźwięki!!!więc wiem dokładnie,że moja mała zrobiła kupcokachciałam nawet wkleić Wam filmik,ale nie wiem jak to zrobić

bloomoo-tak ja dziewczyny radziły mieszaj początkowo mleko nan z bebilonem,bo tak łatwo maluszek sie nie przestawi na inne mleko!!co do bebilonu,u nas była po nim gorsza wysypka,ogromne cierpienia z brzuszkiem ,gazami i kupkę,ale po nutramigenie jest cacy!!!fakt,wszystkie mleka śmierdzą niesamowicie,ale bebilon przy nutramigenie to fiołkami pachnie

na pleśniawki nic nie znam

to teraz ja powiem,że jak nie tragiczna @, to mi ząb mądrości rośnie i boli jak 102!!ale nie tracę dobrego humoru!!!zużywam żel patrycji przygotowany na jej ząbkowaniechyba poratuję się jeszcze jakimś przeciwbólowym,bo mi paszczę rozsadza

u Was mówicie dzieci mało spią a u mnie na odwrót!!!patrycja spała w nocy od 20 do 7.00 zjadła,potem kima do 9 (obudził ją sąsiad wiercący dziury wiertarą udarową:Wś ciekły:),a na spacerze od 11.30 do tej pory śpi jak zabita!!!!!no to chyba lekka przesada????nie je mało,bo zjada ok. 200 ml na raz więc na dzień wychodzi tak z 1litr!tylko zauważyłam ,że ostatnio mniej się uśmiechanie wiem sama czy się martwić czy nie,że mam takiego susła??wiem,ze to żaden problem w porównaniu z Waszymi ,ale jakos mnie to niepokoi

lece wstawić obiad,bo M zaraz z pracy przybędzie!!

busii
chyba bez

k8i is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry