Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 12-11-07, 14:42   #1148 (permalink)
monikouette
Mistrz

monikouette's Avatar

ale bym sie rozdwoila, Ty nie???

Miejscowość: Tours- Francja
Nastrój:
3 822 podziękowań w 2 329 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika monikouette
Wyślij wiadomość przez MSN do monikouette Wyślij wiadomość przez Skype™ do monikouette Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do monikouette
Domyślnie

no kurcze, ja nie wiem, moze to faktycznie inna kultura zywieniowa we Francji ze tak tego malo, no bo mmi sie wierzyc nie chce ze to zbieg okolicznosci i ze tylko uu moich znajomych nic nie ma...

co do tego paskudnego mleka, to duzo czytalam o tym, ze z poczatku dziewczyny mieszaly z poprzednim mlekiem zeby sie maluszek przyzwyczail stopniowo do smaku a potem to juz jakos leci...

moj Noah tez sie troche zwijal, do jakiegos 7go tygodnia a potem samo przeszlo i bez kolek. a baki puszcza najchetniej podczas jedzenia, tyle ze on to dosyc dyskretnie robi i tylko ten co go akurat na rekach trzyma to poczuje ze cos tam trabi do pieluchy:)
tak samo z kupkami, ja nawet nie wiem kiedy on robi tzn wiem ale mnie przy tym nie ma bo sobie obral pore kolo 7ej rano i sam sie zalatwia do pieluchy w swoim lozku w swoim pokoju, taki ladnie wychowany jest;)
a, i jeszcze ostatnio bardzo sie skrecal przy jedzeniu, zjadal jakies 80/100ml a potem sie skrecal, wyginal, naprezal, dodam ze to zadne gazy nie byly...
myslalam ze to z powodu zlych smoczkow w butelce, kupilam trojki, katastrofa, pij jak nakrecony, lalo sie z kazdej strony.. wrocilam do dwojek i z czasem sie uspokaja, nie wiem co to bylo ale juz jada spokojniej...

moj BLOG
monikouette is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry