Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 12-11-07, 14:29   #1145 (permalink)
kronkiś
Biegacz

kronkiś's Avatar

nieszczesliwa...

Miejscowość: Sosnowiec
Nastrój:
554 podziękowań w 317 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika kronkiś
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do kronkiś
Domyślnie

QUOTE=paula00-25;5137]A i jeszcze jedno:
Stara metoda o jakiej słyszałam na kolki i gazy to żeby położyć dziecko brzuszkiem na twardym, np. na stole.
Ja w dzieciństwie podobno miałam problemy z gazikami i tylko to na mnie skutkowało.
Płakałam w niebogłosy ale jak się wypierdziałam na tym stole to było lepiej[/quote]

[ dobre:) ale to prawda, ja klade moja Pyzuline na moich kolanach na brzuszku, dodatkowo masuje plecki i czasami pomaga:)
madziu lub inne laseczki jak podajesz infacol, osobno czy mozna z mleczkiem pomieszac? czy przed kazdym jedzeniem?
bloomoo usmiech prosze!
hmm... paula zaintrygowalas mnie, moja mala ma tez skaze, moze tez powinnam calkiem zrezygnowac z cycania...ale szkoda mi, bo w nocy to super sprawa, mala do cyca, podjada sobie,a ja chrape w najlepsze:):):)
a u nas dupa zbita, wyszlam z Pyza na spacer, a to moje malpiatko jak sie drzec zaczelo to.... musialam wrocic do domu, napoic cycem i zasnela na moich kolanach, tu przed kompem- w koncu!!! :)
kronkiś is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry