Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Kwietniowe Mamulce 2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 27-03-09, 11:18   #4169 (permalink)
mama2corun
Mistrz

mama2corun's Avatar

kochanie czekam:*

Miejscowość: w Holandi Den Haag
Nastrój:
1 942 podziękowań w 1 384 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika mama2corun
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do mama2corun
Domyślnie

Aivon trzymam kciuki
i witam jeszcze porannie ja to ostatnio jak wstaje to mam duuzo energi to tez moj M kozysta i ma sniadanko jak wstaje a ja rano Oliw do szkoly wrocilam wyprasowalam ciuszki ktore z Oliw juz zdazylysmy kupic i wyprac hihi i juz tak patrze niejest zle na dzien dobry juz starczy ale jutro po kosciolku lecimy na miasto i jak cos w oko wpadnie ... to wiecie hihi teraz przynajmniej jak mi sie cos bardzo podoba to niemusze tlumaczyc sobie ale po co Ci 20 pajacyk...uwielbiam zakupy dla dzidzi
Bajustyna jak cisnienie? ja zazwyczja mam 90/50 i moja polozna przerazona wtedy bo mowi ze baardzo niskie a norma dlamnie to 100/55 ja wogole jestem niskocisnieniowcem wiec mi niskie cisnienie nieprzeszkadza.a mowia ze skoki cisnienia to tez objawa zblizajacego sie porodu.
No i kochane na koniec to musze powiedziec ze kurcze ale sie ostatni sprezacie na forum im blizej porodu tym wiecej stron fajnie ja sie ciesze

mama2corun is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry