Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Mamuski Luty/Marzec 2008
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 18-03-09, 04:21   #1012 (permalink)
Kicia
Pierwsze kroki

Miejscowość: Chicago
Nastrój:
46 podziękowań w 36 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika Kicia
Domyślnie

Czesc kobietki moje wieczorowa pora.

Ale dzisiaj dlugi dzien mialam.Zaliczylysmy 2 krotkie spacerki ( w celu ujarzmnienia diabelka) i polozenia go do spania. I jedna dluga wyprawe na plac zabaw.Pogoda nam sluzyla ku temu.SLuchajcie chodzilam dzisiaj w krotkim rekawku Oczywiscie dzieci amerykanskie ( bardzo male) tez i zero czapeczek ( a wialo pozadnie) zero skarpetek..... a szkoda gadac- nigdy tego nie zrozumie.Co jeszcze dzisiaj zrobilam? o obiadek, zaliczylysmy sklep, poczte i takie tam.Nawet sie zdrzemnelam...i teraz padam na pyszczek

Agaszkoda ze nie macie pogody ale zawsze jest na odwrot jak u nas jest ciepelko to u was zimno.Jesli chodzi o jezyk to oczywiscie rozmawiamy po polsku.

No wlasnie ASIK I ANIa bo wszystkie mamy stad mi mowia ze moje dziecko szybko podlapie angielski np. z bajek.Teraz jak chodzimy do parku i sa np. inne dzieci czy mamy i wszyscy mowia do niej po ang. to nie ma znaczenia ale jak bedzie wieksza to ja sie martwie ze nie zrozumie co oni od niej chca.Wszyscy mnie zapewniaja ze zlapie szybciutko, ale raczej nie od mamy bo mama nie bedzie do niej w domu po ang. mowic a zanim pojdzie do szkoly to bedzie miec 3 lata.Co uwazacie na ten temat?

Pinklady a moze skusisz sie na dziewczynke jeszcze? Chcialam cie zapytac ( jesli nie chcesz to nie odpowiadaj) jak to sie stalo ze zdecydowlaiscie sie na jeszcze jedno dziecko po tak dlugim okresie czasu i kiedy mieliscie juz odchowanego syna a tu takie malenstwo w domu teraz?

A ja nie wiem czy sie zalapie na fale 2010 a moze dam sie skusci razem z wami

Asik skoro maz nie polak to jesli chodzi o pisownie imienia Natali to jak ona wyglada?MY dalismy - Natalie ale tylko dlatego zeby w szkole bylo latwiej bo dla nas i dla wszystkich to jest nasza polska Natalcia i juz!!!

Lece kobietki bo musze pisa zaproszenia na urodzinki bo w koncu nikt nie przyjdzie

Do jutra.Jak mi dziecie jutro pozwoli to wkleje zdjecia sukienki i z dzisiaj z parku.
Ppappa DObranoc