Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Żywe srebro
Wątek: Żywe srebro
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 12-03-09, 14:37   #2635 (permalink)
gabalas
Mistrz

gabalas's Avatar

byle do przodu!!!!

Miejscowość: Kraków
Nastrój:
6 206 podziękowań w 3 468 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika gabalas
Wyślij wiadomość przez Skype™ do gabalas Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do gabalas
Domyślnie

Witam!!!

Krzys juz od bardzo bardzo dawna pije z 1,5 litrowych but. z gwinta i myje sam szkalnki, teraz robi to oczywiscie rewelacyjenie ale nie musze chyba pisac co przeszlam zanim do tego doszedł. Bylam juz na etapie że mialam 2 talerzyki i 2 kubki

Widze ze temat rodzinny na tapecie to i tez sie dopisze Dzis po telefonie mojej matki poprostu wpadłam w histeri tak placzu nie mogłam opanować k.... mac Przez cały pobyt moj w szpitalu nawet na 15 min nie przyszla, tylko raz na czas zadzwonila wlasciwie chcąc usłyszec że wszystko jest ok. Wrocilam do domu to tym bardziej chciala usłyszec że jest cudownie a tu d... Mowie jej ze wszystko sie wali, ze jestem słaba, potrzebuje opieki, nie wolno mi sie przemeczac o tym że zostanie sam na sam z 3 latkiem w domu jest wykluczone. a ona do mnie z morda ze kiedys baby zadnego usg nie maly robione , o zadnej cukrzycey nie slyszaly i dzieci rodziły normalnie Wogole co za lekarz mi taka diete ustalił, zebym sie glodzic musiala, truje sie insulina zamiast zjesc porządnie i dziecko utuczyć jak za male, no wogole , teorie snula z przed 100 lat A wogole to sama sobie taki los zgotowalam bo po cholere mi drugie dziecko potrzebna
Prosilam ja chyba ze 2 miesiące temu zeby nas coś finansowo wspomogla skoro inaczej nie jest w stanie (a kase ma i to nie jest problem) bo zostalismy z M o jednej pensji, jak M teraz na opiece to juz wogole dramat , to juz wam nie napisze czego sie nasłuchałam. Wiecie od obcego sie takiej ignorancji nie uśłyszy a co dopiero od matki, boli jak kur...mać

www.sunriseband.pl
gabalas is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry