Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Żywe srebro
Wątek: Żywe srebro
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05-03-09, 21:39   #2548 (permalink)
monika4
Mistrz

monika4's Avatar

facet to świnia fiu fiu fiu....

Miejscowość: dolnośląskie
Nastrój:
8 660 podziękowań w 4 258 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika monika4
Wyślij wiadomość przez Skype™ do monika4 Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do monika4
Domyślnie

a u mnie dołączyło gardło i uporczywy, duszący, suchy kaszel wrrrrrrrrrrrr, od niedzieli biorę antybiotyk a tu zamiast koniec to nowe dolegliwości dochodzą, też mam dość, napiłabym się winka ale szkoda mi wątroby, w niedzielę sobie odbiję

Kuba oczywiście zero litości dla mojego stanu i szalał jak jasny gwint, najpierw oblewał się wodą, brał ją zewsząd, trzy razy przebierałam, potem łaził po meblach, potem ciął wszystko co popadło i myślałam, że uda mi się wykorzystać tę manię cięcia i przy okazji mu paznokcie obciąć to odstawił taką szopkę z krzykiem i włażeniem na ręce, na koniec, przez łzy podsumowując - krzywdę mi zrobisz!!!!! potem będzie mi się to śniło!!!! może potniesz jak będzie dzień!!!! odpuściłam bo mi sie go zal zrobiło, traumatycznie wyglądał, poza tym, że rozbawił mnie do łez, śmiać się nie wypadało

andzia sił, sił, sił!!!! a choróbska - a kysz!! a kysz!!!! a kysz!!!!
rodzinna mi mówiła, że od cholery teraz takich różnych mutacji infekcji z biegunką i wymiotami włącznie

regina odreaguj na plotach należy ci się

serdecznie zapraszam, zniżki dla parentingowców
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3249849
monika4 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry