Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Żywe srebro
Wątek: Żywe srebro
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 02-03-09, 21:58   #2508 (permalink)
monika4
Mistrz

monika4's Avatar

facet to świnia fiu fiu fiu....

Miejscowość: dolnośląskie
Nastrój:
8 660 podziękowań w 4 258 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika monika4
Wyślij wiadomość przez Skype™ do monika4 Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do monika4
Domyślnie

Cytat:
Wiki20pl napisała Zobacz post
Dziewczyny powiedzcie mi co trzeba zabrać ze sobą do szpitala dla siebie ? Bo dla dzidzi to wiem. Z rzeczy szpitalnych to jeszcze nic nie ma kupione
Mam jeszcze jedno pytanie : w którym tygodniu jak się urodzi dziecko to przeżyje i będzie się prawidłowo rozwijać ? a i jeszcze wczoraj wieczorem zauważyłam, że zaczęła mi lecieć siara, ale bardzo niewiele. Czy to nie za wcześnie ?
co do szpitala i rzeczy dla siebie to chyba najlepiej będzie jak zadzwonisz do szpitala, różnie jest w różnych, ja potrz4bowałam tylko środki czystości i ręczniki, reszta była szpitalna

nie zastanawiaj się od kiedy jest bezpiecznie urodzić zdrowe dziecko bo stresujesz się niepotrzebnie zupełnie, przyjdzie pora to urodzisz zdrową i śliczną Niunię

regina nie zazdroszczę rozpuszczonego przez dziadków sreberka

u mnie dzisiaj powtórka z rozrywki - faceci moi śpią sami w pokoju i znów przed ósmą wchodzi m. i melduje, że Kuba grzecznie śpi, już się zastanawiam czy nie aplikuje mu jakiegoś usypiacza bo inaczej to zacznę wątpić w swoje zdolności wychowawcze

serdecznie zapraszam, zniżki dla parentingowców
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3249849
monika4 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry