Cytat:
Paulii napisała
witajcie wrzesniowe mamusie :* tak was troszke podczytuje bo w sumie termin mam na 5 pazdziernika ale czuje ,ze dzidzius pojawi sie pod koniec wrzesnia:) wiec chyba tak jedna noga przylepie sie do was :) pozdrawiam serdecznie :)
|
Witaj,
Paulii :) Gratuluję z całego serca cudownego stanu

Ja też termin mam niepewny i do tego przeczucie, że do października nie "dociągnę" (szczególnie, że mam dwojaczki), ale jakoś już tu się przykleiłam... Za sierpnióweczkami nadążyć nie mogłam ;) A tutaj... bardzo nas niewiele :( Dziewczyny się nie odzywają :( Właściwie już tylko ja i Sekundka się odzywamy... Mam jednak nadzieję, że to chwilowe i że świadczy jedynie o tym, że nic nadzwyczajnego się nie dzieje - czyli że dziewczyny nic nie niepokoi, ich ciąże książkowe i prawie nudne, to i nie piszą ;)
A skoro już postanowiłaś choć jedną nogą przyłączyć się do nas, to opowiedz o swoim szczęściu: kiedy się dowiedziałaś, domyślałaś się wcześniej, jak samopoczucie, jak po pierwszej wizycie? Jeśli masz chęć, to podziel się z nami wszystkim - ja przynajmniej wciąż głodna jestem wymiany doświadczeń :) Dlatego też poczytuję (choć się nie udzielam) wiele innych stronek ciążowych ;)
Wszystkiego dobrego