Sekundko, bardzo się cieszę, że z Waszym maluszkiem wszystko w porządku i że tak zadowolona jesteś z opieki medycznej :36_2_27: Teraz pewnie nie będziesz się mogła doczekać kolejnej wizyty ;) Moja już za tydzień!!! Choć najchętniej jeszcze dziś pojechałabym na jakiekolwiek USG, bo - oczywiście - martwię się :/ Od paru dni nic chyba w brzuchu nie czuję (a dotąd regularnie coś tam czułam; lekkie kłucia co jakiś czas - po prostu wiedziałam, ze coś się we mnie dzieje)... Piersi bolą jak zwykle - czyli różnie. Niby są pełniejsze (mąż twierdzi, że "pękate"). Mdłości chyba trochę mniejsze. Cera jakby znośniejsza... A jak to u Ciebie z dolegliwościami i odczuciami? I jak reszta dziewczyn? Może się w końcu któraś odezwie...?
Mmadziu, co u Ciebie?
Wiki, a u Ciebie? Hej, dziewczyny
Co do kawki, to się nie wypowiem, bo już od dawna kawoszem nie jestem ;) Kawę odstawiłam wraz z papierosami i jakoś nie tęsknię - ani za jednym, ani za drugim. Myśl o niej mnie nie odrzuca, więc pewnie słabą rozpuszczałkę (fusiastej nie cierpię) z mleczkiem i cukrem bym wypiła, ale podobno w ciąży nie jest wskazana, więc próbować nie będę :)