Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 11-02-09, 00:32   #44262 (permalink)
inka
Sprinter

inka's Avatar

Miejscowość: Kraków
1 620 podziękowań w 1 086 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika inka
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do inka
Domyślnie

Mada-jestem w szoku po przyczytaniu!!!!....opowiadam historie mojemu K -on tez o tym słyszał-słyszał jdnak ze jeszcze biorą dzieci do ubikacji i golą głowy spiących dzieci, przebierają by były nie do poznania!!!ciary mnie przeszły!

Starletko-dziękuje...w niedziele dziewczynki dostały identyczne dresiki, a dzis mialy szybką sesje;) bo przez poród mamy tyły w prezentach dla dziadków, a ze przyjezdzaja w weekend to duza fotka z wnuczkami pewnie nabardziej zadowoli:)tylk Mila jakas niewyraźna na wszystkich-chyba sesja jej nie grała;)

i przygotowanie do sistrzanego buziaka;)

A Milenka u lekarza wazyła dzis juz 3300

A tak przy okazji-czy ktoras z Was moze zna link do jakies stronki z ramkami,obramowaniami do zdjęc?-pamietam ze Mada kiedys wkleiła, bo akurat była darmowa przez bodajze 30 dni foto frame.....niestety nie posiadam zadnego programu obróbki-a cos bym pokombinowała.Patusia-Ty czesto tak edytujesz zdjecia-masz jakis program do tego czy dobrą stronke?

Ostatnio edytowane przez inka : 11-02-09 o 00:57.
inka is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry