Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Wrześnióweczki 2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 06-02-09, 11:36   #114 (permalink)
mmadzia
Biegacz

mmadzia's Avatar

;p

Miejscowość: Żywiec
Nastrój:
584 podziękowań w 461 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika mmadzia
Domyślnie

Co do studiów to kończę wlaśnie rok drugi i jeszcze w lutym zaczynam trzeci bo jestem z marcowego naboru. Mówi sie trudno jakoś to będzie z tym egzaminem.

Co do jedzenia to nie wiem jak Sekundka, ale ja na nogach sie ledwo trzymam co owocuje częstym leżeniem. Czasem przez cały dzień bo nie mam sily nawet herbaty sobie zrobić.

Teraz to mam niestety na głowie inny problem, bo Wikusia jest chora, gorączka, kaszel, gardło. Nie je, wymiotuje, dusi się a do tego zlapalo jej sluzówki i język cokolwiek to znaczy. Biedactwo moje też ledwo funkcjonuje. Ja leżę w jednym pokoju a ona w drugim pod opieką tatusia. Boje się, żebym ja teraz tylko coś nie złapała, bo to 9 tydzień i wolałabym nie być chora. Byłam dzisiaj z nią w przychodni, pełno chorych dzieci, naraziłam się trochę, ale nie moglam z nią nie iść.

Życzę wam zdrówka. Może sloneczko zagości na dłużej i minie ten czas "przejściowy" lubiący choroby.

mmadzia is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry