gabi czyli trzymam kciuki za udany bal Krzysia
a przy okazji mam pytanie, zwracam się do ciebie bo jesteś moim jedynym znanym autorytetem w kwestii edukacji muzycznej, bo mój m. szaleje i jeżeli tylko Kuba rzuci tekst na temat co chciałby mieć z instrumentów ten zaraz leci i kupuje, dzisiaj ledwie go powstrzymałam przed kupnem profesjonalnej perkusji dziecięcej, poszliśmy na kompromis i skończyło sie na pałeczkach

, już ma gitarkę akustyczną (pudło i stroi!!!), kilka mini pianinek, kibord, gitarę elektryczną
chodzi mi o to - jak sprawdzić czy ma jakieś inklinacje muzyczne, czy ewentualnie kiedy zaczynać szkolić takiego malucha
Kuba rwie się do muzyki, uwielbia śpiewać szlagiery - fałszując przy tym niestety, zauważyłam natomiast, że ma genialne poczucie rytmu, czy to jest naturalne u każdego trzylatka i minie z czasem, czy powinno się to jakoś rozwijać???
a kiedy ty zaczęłaś się uczyć??
gunia super, że Piotruś już zdrowy, też myślę, że rozsądniej zostawić go jeszcze w domu, podrzuć go w przyszłym tygodniu do mnie to uda ci się pozałatwiać powrót do pracy
andzia ale poimprezowałaś, super, należało ci się troszkę odskoczni od zajęć domowych, tym bardziej, ze impreza karnawałowa nie wypaliła