Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Żywe srebro
Wątek
:
Żywe srebro
Wyświetl Pojedyńczy Post
28-01-09, 08:57
#
2031
(
permalink
)
gabalas
Mistrz
byle do przodu!!!!
Miejscowość: Kraków
Nastrój:
6 206 podziękowań w 3 468 postach
Moja galeria:
Monika
alez kuba ma wyobraznie
normalnie odpadlam jak to poczytalam
:sof unny:
Wczoraj M byl w aptece i jak zwykle zakupil caly arsenal lekarstw i plastry. Jak to mlody zobaczył to dawaj za te plastry bo go wszystko boli (dobrze ze lekarstwa dalo sie uchowac)
M mu dal takie najmniej potrzebne rozmiary a to moje dziecie wykleiło sobie poł nogi, oczywiscie z tym poszedl spać. Dzis rano wstajemy , ubieram go do żłobka, a tu te plastry na nodze hmmm natłumaczylam sie ike mogłam, ale niestety zero skutku i tak poszlismy z tymi plastrami
Co by sie więcej wstydu nie najeść usilnie tłumacze wybryki mojego dziecka i żeby sie zbytnio nie zdziwily rozbierajac go, na to moje dziecie dolozylo swoje 3 grosze ze :jego noga baaardzo boli, i ręka (tu pokazal siniaka), dupa, ma katar (tu otworzyl buzie i pokazał gardło) i mama mu dała Amol i Stodal
:His teria: Nie musze oczywiscie pisac że wszystko zmyslił bo kompletnie nic mu nie jest i zadnych lekarstw mu nie dawalam o reszcie nie wspominając. Drań maly oglada te reklamy i łapie wszystki nazwy leków, wie na co to sie stosuje normalnie szok
Wyślij PW do gabalas
Znajdź więcej postów gabalas
Zobacz ogłoszenia użytkownika