Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Żywe srebro
Wątek: Żywe srebro
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 27-01-09, 17:42   #2025 (permalink)
monika4
Mistrz

monika4's Avatar

facet to świnia fiu fiu fiu....

Miejscowość: dolnośląskie
Nastrój:
8 660 podziękowań w 4 258 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika monika4
Wyślij wiadomość przez Skype™ do monika4 Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do monika4
Domyślnie

hej
dzisiaj łaziłam z mamą i z Kubą po takich małych sklepach, gdzie to ekspedientka ma zawsze kontakt z klientem i Kuba przechodził sam siebie, cały czas w centrum zainteresowania
wchodzimy do mięsnego a ona od razu: chcę kumbasy, ja tak zaaaaaaaaaaaaagłodniałem
ekspedientka pya się go: jak sie nazywa
oczywiście: Denis rozrabiaka!!!
na pytanie - czemu tak brzydko?
odpowiadał: to babcia mnie tak nazwała!!!!
w warzywniaku wchodzi jedząc tę kiełbasę i od razu pyta sprzedawczyni: cześć, co dzisiaj jadłaś?? mnie tylko tę kumbasę dali!!!!
w odzieżowym biegał miedzy regałami, łaził na kolanach pod, dosłownie istny tajfun!!!! ja coś przeglądałam z drugiej strony sklepu i nagle słyszę jakiś obcy głos: o matko!!!! i Kuba krzyczy z wyrzutem: dlaczego mnie przewróciłaś!!!!
celowo wbiegł pod nogi jakiejś pani i celowo upadł a biedna kobiecina jeszcze się tłumaczyła i przepraszała
na samie też szalał jak wściekły, ja próbowałam znaleźć jakiś soczek a ten traktował jak perkusję wszystkie butelki z napojami, co chwilę przewracając którąś, juz zaczęłam go straszyć panem z ochrony a na to ekspedientka od garmażerki mówi:
nie trzeba ochrony, ja go zamknę w lodówce!
Kuba: a ja cię zastrzelę!!!!
ja: przecież nie masz pistoletu!
Kuba: zaraz kupię!!!
pani: zamrożę cię!!
Kuba: nie zdążysz, będziesz zastrzelona!!!!!
ja się boję z nim gdziekolwiek chodzić!!!!!!!!!!
o takich drobiazgach jak ten, że dzisiaj rano zatrzymał starą ziemie i dlatego słoneczko się schowało i nie świeci już w oczy nawet nie będę wspominać

gunia brawa za zmysł techniczny!!!!!!!!!!!

gabi uśmiałam się z troskliwości Krzysia

andzia czyli debiut zaliczony, super!!!!
za okna!!!

serdecznie zapraszam, zniżki dla parentingowców
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3249849
monika4 jest teraz online   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry