Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Szpital Ginekologiczno-Położniczy im. Świętej Rodziny
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 25-01-09, 22:05   #6 (permalink)
pearl36
Osesek

0 podziękowań w 0 postach
Domyślnie

Ja rodzilam na madalinskiego 2 razy.Poltora roku temu i w grudniu 2008 roku.Jest poprawa w porownaniu z pierwszym porodem.Pierwszy porod wspominam okropnie.Sam porod byl ok,mialam wykupiona "jedynke" i polozna.Pani Iwona Zakowska,polecam,nie piescila sie ze mna,ale jednoczesnie jak cos bylo nie tak natychmiast reagowala.Gorzej bylo po porodzie....sala ogolna,bylo nas z 6,ciasno jak nie wiem co,opieka lekarska zostawiala duzo do zyczenia,nie mowiac o obchodach lekarskich...Na pytanie " Jak sie Pani czuje" zawsze odpowiadalam,ze dobrze!Bo jak ktos mial jakis problem to i tak nie pomogli albo mieli mine jakbysmy niewiadomo co chcialy! A wiadomo,ze czlowiek jest zielony przy pierwszym dziecku,potrzebna mu pomoc,wsparcie,rady...Przy drugim porodzie( rodzilam z ta sama polozna!)trafilam do "dwojki" o komforcie nieporownywalnym z pierwsza wizyta.Podobno jakis eksperymentalny pokoj itp:))) Jak sie mnie jakas lekarka zapytala na dzien dobry"Jak sie pani czuje,moze w czyms pomoc?" to mi szczeka opadla....;) Oczywiscie spotkalam pare razy niemile traktowanie,ale w 90% bylo naprawde ok,mialam wrazenie,ze wymienili personel:))))))
No i lazienki nareszcie w porzadku,bo za pierwszym razem to nawet zarowka sie w ogolnym prysznicu nie palila,a w wc drzwi sie nie domykaly,targedia byla....a teraz lazienka w kazdym pokoju,prysznic itp.
Mam nadzieje tylko,ze szpital zrezygnuje z upychania 3 lozka w "dwojce",bo na dluzsza mete nie da sie takiego tloku wytrzymac.A jedzenie radze brac ze soba:)))))...Czy polecam ten szpital?Trudno jednoznacznie powiedziec,na Zelazna mnie nie bylo "stac";),ten szpital byl moim pierwszym.znalam polozna,warunki,wiedzialam,ze szpital przeszedl remont wiec bedzie lepiej w pokojach...chyba tak:)))) Pozdrawiam wszystkich,ktorzy rodzili w tym szpitalu i trzymam kciuki za tych co beda rodzic:)))) Nie martwcie sie dziewczyny,wszystko bedzie
ok!!! Jakby co moge powiedziec cos wiecej na priva.Ppapapa
Ewa
pearl36 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry