Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Mamusie z przełomu 2007/2008
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 29-12-08, 10:48   #3364 (permalink)
MonikaWK26
Spacerowicz

MonikaWK26's Avatar

Szymula i Bartolini -ach..sama słodycz:)

Miejscowość: nowy sącz
Nastrój:
206 podziękowań w 129 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika MonikaWK26
Domyślnie

Witam sie i ja:)

Sweta, swieta i po swietach:) Te wszystkie wyjazdy na ktore tak narzekalam nie byly w gruncie rzeczy takie zle - troche sie rozerwalismy bo ostatnio caly czas w domu i domu...i domu. No i Szymek byl grzeczniutki. kazdy go tylko chwali jaki madry, grzeczny, nie boi sie....- mam nadzieje ze to sie nie zmieni od tych pochwal:)
No i teraz znowu bedzie dom, dom, dom....:) I tak do rozwiazania.... Hihihihi... ale wizja.
Na wage nawet nie wchodze, nie ma sensu sie dolowac. Jestem strasznym lakomczuchem jesli chodzi o slodycze a w swieta wiadomo ze ich nie brakuje:) Co tam... przeciez sie nie potne.

Dzidzia szaleje na maxa, zreszta Szymus tez wiec atak z dwoch stron non-stop. Na szczescie moj Szymus i tak jest w miare grzecznym dzieckiem wiec naprawde nie powinnam narzekac. Na spacerek to zobaczymy - nie chce mis ie jak nie wiem, ale znowu nie sypie, nie wieje....wiec....trzeba sie ruszyc.....

Milelego odpoczywania, pracowania i swietowania:)

Tomciu rośnij zdrowo i szczęśliwie:)!!!!!

MonikaWK26 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry
Podziękowania dla MonikaWK26 za ten post przesyłają:
didianka (29-12-08)