Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Mamusie po 30-stce czyli "kącik mamutków"
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 19-12-08, 06:17   #12577 (permalink)
slonko2208
Mistrz

slonko2208's Avatar

"To Twoje myśłenie przesadza o tym, co potrafisz, a czego nie potrafisz" H. Ford

Miejscowość: Tczew/Sint Niklaas
Nastrój:
3 660 podziękowań w 2 071 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika slonko2208
Wyślij wiadomość przez Skype™ do slonko2208 Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do slonko2208
Domyślnie

Witajcie juz na nogach od 4ej bo Zosia postanowila sobie pospiewac poopowiadac bajki i zasnela o 5.30 no to wstalam bo mi sie nie oplaca zasnac.
Ann jak u ciebie? Wiem ze Dalas rade ale teraz złap oddech
Lehrerin jak dzieczynki?Monia wiem ze sie wkurzasz na remont ale daj spokoj, trudno dokonczysz pozniej.Napewno bedzie pieknie.
Monis jak T?Tzrymaj sie Jeste sdzielna
Ja wczoraj bylam z moja corka Dziubala dzieki
Bylysmy w Kosciele u spowiedzi,pzniej zakupy i na konsultacje z matmy, pani sie rzeczywiscie pzrejela pogadalysmy, wiecej niz 2 nie bedzie ale wazne ze zaliczy.Stwierdzilysmy ze Jula juz okrzepla i zabrala sie do pracy.Wiec spokojnie pierwsze koty za ploty.
Ja dzis pierwszy raz luzno jade do pracy bo nie mam jaselek,wczoraj probowalam pomoc pzry dekoracjach ale gdy ktos wie wszystko najlepiej i nie daje sobie pomoc to niech robi sam i juz. Zreszta nie miec dekoracji na dzien przed to troche smiesznie. Ale co tam
A wczoraj okazalo sie ze prezent,ktory zamowila moja mama w neckermanie nie dojdzie wiec Jula dosttanie scrabble ,super pogramysobie, nie wspomne z emonopol tez czeka na szafie zeby pograc
Laski kawka i milego dnia

Zosia
slonko2208 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry