Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Mamusie z przełomu 2007/2008
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 15-12-08, 22:06   #3130 (permalink)
magduska
Sprinter

magduska's Avatar

-14 kg:]

Miejscowość: Świdnik
Nastrój:
1 159 podziękowań w 751 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika magduska
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do magduska
Domyślnie

Witam dziewczynki:]My dziś cały dzionek w domku spędziliśmy,bo było bardzo wietrznie i zimno na dworku:,brr:(Ale Szymek był dziś bardzo grzeczny,bawił się długo sam,oglądał tv więc coś tam sobie w domku zrobiłam:]]
Martuś,gratuluję ząbka:]]A,widzisz,tak się martwiłaś,mówiłam Ci,że jak zaczną wychodzic,to nie wiadomo,kiedy Fajnie,że sobie spędziliście dzionek razem we trójkę:]

Didianko,przykro mi,że znów wróciło to uczulenie:[Widocznie to jeszcze za wcześnie i potrzeba jeszcze troszkę czasu:]Mam nadzieję,że Tomeczkowi to szybko zniknie:]]]

Regi,współczuję z tym spaniem:\Ty to się omęczysz:]]Ale wierzę,że będzie z czasem coraz lepiej,bo musi byc,prawda??:]]]]]

Szani,ja też jeszcze nic nie sprzątałam na święta,no może tyle,co na Szymona urodziny:]Ale za większe świąteczne porządki np.mycie okien jeszcze się nie wzięłam:\ Ale spokojnie,damy radę,nie?;]]]]]]

Dominisiu,mam nadzieję,że Twojej ślicznej Gabi szybko przejdzie to katarzysko:]]]]

Uciekam kobitki,dobranoc,do jutra

magduska is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry
2 użytkownicy(ków) dziękuje użytkownikowi magduska za ten przydatny post:
didianka (16-12-08), dominisbur (17-12-08)