Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Grudzień 2008
Wątek: Grudzień 2008
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 06-12-08, 19:48   #9410 (permalink)
NuSiAaa
Sprinter

NuSiAaa's Avatar

zapamiętać...jak jest dobrze to za chwile wszystko się rozwali... :(

Miejscowość: Szczecin-Zawadzkiego
Nastrój:
140 podziękowań w 129 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika NuSiAaa
Wyślij wiadomość przez Skype™ do NuSiAaa Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do NuSiAaa
Domyślnie

Cytat:
tinka_20 napisała Zobacz post
JUZ Nusiu poprawiam i dorobie buzki. ale ja to wszystko pisze w super plusach dla ciebie. Fajnie, ze pomyslaals bo tak jak pisze siedzialam rano, ale nie mialam weny na poprawe.
dziekuje ze spelniasz zachcianki wkurzonej baby!! :)
tak sobie pomyslalam ze fajnie bedzie zajrzec i zobaczyc o ktorej , jak duze i kiedy sie nasze malenstwa porodzily :)

a tej sprawy z adim tak nie zostawie...(chyba ze mi minie) zadwonie sobie na infolinie i sobie pogadam... ostatnio jak jedna z niepalacych babek tam zadzwonila to byla taka afera ze szok :)(a propo przerw dla palacych i niepalacych). no to ja grzecznie zapytam czy jest jakis wewnetrzny przepis ze osoby majace dzieci pracuja na rano a nie majace na popoludnie i do tego sa przetrzymywani za darmo po godzinach pracy. oczywiscie nie powiem dokladnie o kogo chodzi bo jeszcze wogole sie adiego czepi

Cytat:
grazia napisała
nuska ja cos mysle ze ty i ewelinka mozecie pojsc na kolejna rzut ... .
ja bardzo chetnie... no ale jak to moja mam powiedziala... jeszcze nie moja kolej bo brzusio za wysoko..... byle wyrobic sie przed swietami...

ale znajac mojego pecha nie zdziwi mnie to jak przenosze :p
NuSiAaa is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry