Witam Was kochane w ten zimny i mrrroźny dzionek !!!!
Asik jeśli o zabawki u mojej Julci to jest tak samo jak u twojej Natalki. Wystarcza na góra 5 min. Kupuję jej takie aktywujące z różnymi przyciskami, dźwiękami , piosenkami i co ...na początku jak jest nowa to się nawet bawi ale później niestety jakby nie istniała. Ma jedna zabawkę co częściej się nią bawi jest to książeczka ze śpiewającymi pioseneczkami. Chyba ją lubi. Bawi się nią krótko ale często. Ostatnio kupiłam jej zabawkę z różnymi przesuwającymi kręcącymi się częściami, miała podobno zająć dziecko ok. godziny

u mojej niestety nie działa

Teraz interesuje ją tylko wstawanie

a gdy już wstanie no po prostu się puszcza i próbuje stać sama na nóżkach

Odważna

Niekiedy to już nie mam pomysłów jak ja zając bym mogła przyszykować coś na obiad. Niedawno dałam jej taki gruby katalog i lepiej się tym bawi niż zabawkami

Jeśli chodzi o zabawkę podczas lotu to radzę Ci normalną kolorową książeczkę. Tu w Anglii jest taki fajny sklep z zabawkami. Nazywa się Early Learning Centre - polecam, tam na pewno coś superowego wybierzesz

Co do przebierania w miejscach publicznych to teraz jest różnie zależy od jej humorku

. Przedtem jak była młodsza to nawet spokojna bo zaciekawiona nowym miejscem itp. teraz to już jest inaczej jest starsza i już ma swoje widzi misie

No cóż trzeba nam zacisnąć zęby i nie zważać na piski i płacze naszych dzieciaczków

Na pewno wszystko będzie dobrze. Ja cię rozumiem bo ja też zawsze mam obawy przed czymś dopiero później okazuje się że nie było tak strasznie. I nie potrzebne były te nerwy no cóż taka już jestem i nie mogę wyluzować
Bartusiowa mama nie wiem co Ci poradzić bo nie wiem co Bartusiowi podajesz. Polecam ci fajną stronkę
Kuchnia malucha - przepisy dla dzieci Ť maluchy.pl , wpadłam na nią przypadkowo gdy szukałam dla mojej Julci jakiś przepisów. Może tam znajdziesz dania odpowiednie dla wieku twojego Bartusia. Jeśli chodzi o zatwardzenie to najlepszym sposobem jest jabłuszko

Aguś co u Ciebie słychać???
Pozdrawiam i życzę miłego dnia !!!!