Hej dziewczyny, tyle napisałyście od wczoraj, że nie idzie nadążyć.
Po wczorajszej wizycie u lekarza jestem dobrej myśli, wszystkie wyniki mam w absolutnej normie, nawet lepsze niż ostatnio. Szyjka zupełnie skrócona, ale rozwarcia jeszcze nie ma. Brzuch twardnieje i jest już nisko, dlatego jutro mam przyjść do niej na dyżur do szpitala i podłączy mnie do ktg i sprawdzi w jakim stanie jest łożysko. Śmiała się, że jak się dobrze rozkręcimy to może jutro urodzimy

Tak czy inaczej pewnie urodzę przed czasem.
Cytat:
aina83 napisała
Dziewczyny jakie macie plany na andrzejki?:)
|
Może akurat będę na porodówce
Cytat:
asik28 napisała
Ja chyba najlepiej czułam się jeszcze na wakacjach-miałam dużo energii, spałam, brzuch mi nie przeszkadzał. Pierwszy trymestr też nie był najgorszy-obyło się bez mdłości, zachcianek, wymiotów i jedynym objawem ciąży to było dziwne zmęczenie i spanko o każdej porze-nawet na siedząco...Nie to co teraz. Teraz ani w nocy nie śpię, ani w dzień...Coś czuję, że jak mała przyzwyczai się do mojego trybu życia, to lekko mi nie będzie:(
|
Ja też się wtedy czułam najlepiej, brzuszek był nie za duży, samopoczucie wspaniałe, jeszcze po górach latałam :)
Cytat:
NuSiAaa napisała
przez tydzien troszku mi sie znow przytylo ;p ale nie wiele bo z 72.0 skoczylam na 73.6kg 
|
Ja ostatnio prawie przez miesiąc tyle przytyłam, a przez ostatni tydzień to chyba schudłam z 400 g :(
Cytat:
maczetka napisała
|
Dzięki Maczetka za tego linka, bardzo fajnie są pokazane te objawy. Ja mam w domu na stole rozłożoną gazetę z opisem objawów i jak odróżnić te przepowiadające od prawdziwych - lepiej mieć coś takiego pod ręką :)
Cytat:
renka32 napisała
aina niektóre sie decydują od razu a niektóre poprostu wpadaja jak to sie mówi i rodza nieraz nawet 2 razy w roku na poczatku stycznia i kolejne w grudniu jak moja koleżanka ??? wyobrazacie sobe cos takiego???????
|
Nie wyobrażam sobie!! Chociaż moja ciocia urodziła moich kuzynów też rok po roku - dokładnie co do dnia - mają tego samego dnia urodziny!!