Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Lapki niedrapki a palce w buzce
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 24-11-08, 22:01   #6 (permalink)
July
Sprinter

pada ;(

Miejscowość: great manchester
Nastrój:
1 146 podziękowań w 860 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika July
Domyślnie

Ninnare dziecko przez wkladanie w tym wieku raczek do buzi poznaje swiat najpierw raczki potem zabawki itd moja roczna corka do tej pory nowe zabawki wklada do buzi wiec moim zdaniem niedrapki niepotrzebne
Ja mojej pozwalalam wkladac lapki do buzki ale dostawala smoka to jest zalezne od potrzeby ssania dziecka. Wkadala lapki ale nie ssie kciuka tylko smoka
A co do spadku wagi i podawaniu dziecku swojego mleka w butli ja karmilam tylko piersia a moja mala miala wachania wagi, moja siostra sciagala mleko i podawala w butli a Ami przymierala po 1kg na miesiac moim zdaniem nie ma to nic wspolnego.
W anglii a rozumie ze jestes wlasnie tu istnieje cos takiego jak health vizitor moim zdaniem trzeba sie 5 razy zastanowic zanim sie skozysta z ich porad mi proponowaly podawanie frytek dziecku jak mala miala 6 misiecy mam nadzieje ze trafilas na madrzejsza od tej mojej

July is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry
Podziękowania dla July za ten post przesyłają:
ninnare (25-11-08)