Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Kwietniowe Mamulce 2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 12-11-08, 13:55   #1037 (permalink)
happymum
Sprinter

happymum's Avatar

Życie nabrało tempa :D

Miejscowość: Świdnik
Nastrój:
2 789 podziękowań w 1 635 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika happymum
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do happymum
Domyślnie

Hej Kobitki :nana_bobo:
ja już po maratonie sklepowym i powiem Wam ze chyba staje sie facetem...nie przepadam tak łazić i łazić za czyms czego niemoge znaleść a dzis tak właśnie było
w Lublinie same długie kozaki..porażka
ja nie chodze w spódnicach i mam za grube łydki na takie, poza tym mam nr 41 i wysoka nogę w podbiciu, wiec szukanie dla mnie butów jest przerażające jeszcze przy tym stanie mody...wrrrrr
no ale w Świdniku w ostatnim sklepie jaki dziś odwiedzial, byłam aż tak zdesperowana ze chciałam kupic cos co mis ie spodoba bez wzgledu na cene i kupiłam. Botki za 200zl skórzane na niskim obcasiku i mega wygodne:nana_bobo::nana_bobo::nana_bobo::nana_bobo :
wiec ciesze sie ze mam problem z głowy..teraz nie wiem kiedy bede łazić po sklepach, mam dość na hohoh i jeszcze troche....
jestem padnieta!!
zaraz ide coś zjeść odpocząć z pieskiem na spacerek i na babski wieczorek do knajpki na soczek :]]
przyjechala moja kolezanka z anglii i bedzie sie działo 4 czarownice -sabat :]]

aga_3000, Zaynab

dzieki za ciepłe słowa :]]
już dawno takich nie słyszałam :]]
Jest mi bardzo miło, pomysłałam ze wkońcu i ja zrobie swój albumikk bo lubie wiedzieć jak wygląda ktoś z kim rozmawiam

zmykam odpoczywać :]]
miłego popołudnia i wieczorku

http://parenting.pl/album.php?u=1847
happymum is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry