Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Kwietniowe Mamulce 2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 12-11-08, 11:40   #1035 (permalink)
aga_3000
Sprinter

aga_3000's Avatar

Nastrój:
3 527 podziękowań w 1 718 postach
Domyślnie

Czesc Dziewczyny!!!

Happy piekny ten Twoj album a z Ciebie piekna kobieta z burza lokow (kotorej Ci straaaaaaasznie zazdroszcze!) i z cudnymi, smiejacymi sie orzechowymi oczami!!!:))) Nawet ze zdjec emanujesz optymizmem i radoscia!!!! Tak trzymaj Kochana:)

Gabalas dzieki za zyczenia. Ja na szczescie tez czuje sie na znacznie mniej, czasem to nawet moj syneczek mowi, zebym sie ustatkowala. hihihihi

Avion moze faktycznie jak tak bardzo mecza Cie te bole glowy to lepiej niech zobaczy Cie lekarz!!! Jak bedziesz u Niego w piatek na usg, to powiedz mu koniecznie o tych bolach!!!!! No i daj znac co powiedzial!!!!!

Agnieszka31 a Ty to nie przesadzaj z tym myciem okien!!!!! Jak sie zdenerwujesz to idz na spacer albo na zakupy (to ponoc odstresowuje ale ja to w tej ciazy zdziwaczalam i na mnie nie dzialaja), albo nalej sobie wody do wanny, nalej pachnidelek Ala niech sie zajmie tato i RELAXUJ SIE KOBIETO!!!!

A ja mam pietro wyzej nowa sasiadke - MA 5 DNI!!!!!!! Urodzila sie w piatek a w sobote juz ja kapalam (tutaj po porodzie wychodzi sie do domu po 24h) mam wiec praktyke przed urodzeniem sie mojego malenstwa:))) Okazuje sie, ze jednak nie zapomnialam jednak wszystkiego:)))

Cudowne sa takie malenstwa!!!!!
aga_3000 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry