[quote=Anna26;288524]Cześć dziewczyny!!! Moja Julcia już ani chwili spokoju mi nie da chyba jedynie jak śpi

\Jest żywym aktywnym dzieckiem ale teraz to chyba lekka przesada

Kręci się wierci, w łóżeczko tylko barierki i ups do góry , nogi chwieją się a ona od ucha do ucha uśmiechnięta trwa do momentu gdy "klapnie" i uderzy główką o barierki to wtedy płacz

W ciągu paru minut zmienia tyle pozycji że hohoho jak nie siedzi to znów na brzuszek później znów na pleckach to znów na klęczkach aż wstanie::)
Coś o tym wiem.... u mojego małego jest identycznie nie ma sekundy żeby był w bezruchu, nawet podczas usypiania potrafi się wiercić, że hoho. Za to gdy w tv. lecą polskie piosenki to jakby ktoś wprawił go w trans. Cały zauroczony hihi.
Co do łyżeczki to ja małego karmie nią gdy tylko skończył 4 m. i nie mogę narzekać bo bardzo ładnie z niej je i nie wybrzydza. smakuje mu wszystko co mu ugotuję.
a wy dajecie słoiczki czy gotujecie??? Ja początkowo dawałam słoiczki ale jak zaczął więcej jeść to przeżuciłam się na domowe obiadki bo z gotowcami to bym chyba zbankrótowała co dzień obiadek to trochę się uzbiera przez tydzień, zawsze jakiś grosz w kieszeni zaoszczędzony no nie :Uśmiech: :Uśmiech:
Miłej niedzieli