Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Trudne przypadki czyli jak poskromić Małego Terrorystę
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 11-12-07, 00:30   #30 (permalink)
Monia38
Sprinter

Monia38's Avatar

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.

Miejscowość: Wrocław
Nastrój:
2 025 podziękowań w 1 168 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika Monia38
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do Monia38
Domyślnie

No to chyba i ja dołączę.
Moja pana w nocy śpi cudownie. Od 20 do około 10, z przerwą na flechę koło 6-7. Ale dzień to koszmar. Nie śpi, ciągle chce żeby być w zasięgu jej wzroku.Strasznie ciekawska jest wszystkiego, a jak ostatnio położyłam ją na brzuchu to po jakimś czasie już leżała w przeciwnym kierunku. Nie mogę narzekać na jedzonko, bo flachę wydaja w kilka minut. Ale nie rozumiem dlaczego się wścieka, jak jest najedzona, sucha itp. Drzemki są ze dwie, trzy po 15-30min . Łóżeczko w ciągu dnia jest be. Dobrze, ze chociaż wieczorem po kąpieli i żarełku w nim śpi, bo włóżku to ja mam innego lokatora. I nie o m mówię a o synusiu, cycowym chowie z wygody i lenistwa branym do łózka. Ten to wcale w łóżeczku nie spał. Dopiero od wiosny tego roku ma swoje łóżko i w nim zasypia, po wcześniejszym czytaniu książek i leżeniu z nim. Ale i tak w nocy przylezie z poduchami i wciska się do mnie. Przemyt ciała opracowal do perfekcji, bo czasem nawet nie wiem, kiedy przyszedł.
A najśmieszniejsze jest to, że mam tyle dzieci, a te dwoje to jakieś takie indywidua. Czekam na moment, żeby mała usiadła, to może z Emilem się będzie bawiła, bo nie ukrywam, że on też chciałby już z nią się bawić.
Póki so w kuchni mamy bujaczek, w którym się drze jak stoję tyłem, a w pokoju fotelik samochodowy postawiony na podłodze skierowany na tv. Tyle jest spokoju jak reklamy lecą

http://parenting.pl/sprzedam/19913-b...ml#post2432364
Reszta ekipy
Weronika-27 lat + Mateusz- 6 lat; Kamil-24 lata; Aśka-21 lat
Monia38 jest teraz online   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry