Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Żywe srebro
Wątek: Żywe srebro
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 18-10-08, 14:51   #1012 (permalink)
Iszpan
Spacerowicz

Iszpan's Avatar

Chyba odpoczywam...

Miejscowość: Poznań
Nastrój:
40 podziękowań w 36 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika Iszpan
Domyślnie

Cytat:
monika4 napisała Zobacz post
dzisiaj w wydziale komunikacji (dodam było tam mnóstwo ludzi) informował wszystkich jakie to on wybuchy będzie zaraz tutaj przeprowadzał, jak to za pomocą kabla i bomby wysadzi budynek, tramwaj, dołoży karabinem itd. normalnie jakiś terrorysta mi rośnie
weźmie szlauf, będzie lał z niego po schodach, będzie ślisko i ludziom będzie łatwo uciekać
mówię wam, już mi ręce opadają!
Niezły z niego ananas! Beniamin ćwiczy swój terroryzm jesynie na mnie. Czasami mam wrażenie, że brakuje tylko, żebym mu odpowiadała: "Tak jest, mój Panie, już idę , mój hrabio, ależ oczywiście, możesz, mój księciuniu" Naprawdę odliczam dni do trzech latek. Pamiętam, że jak Zuzka była mała to po trzecich urodzinach już było lepiej, chociaż tak naprawdę z niej anioł był w zestawieniu z Beniaminem. No ale dziecko już wtedy samo się ubierze i rozbierze, samo pójdzie na kibelek, łatwiej na schodach, itp. Tak sobie to przynajmniej wyobrażam.
Gabalasa jak ty w ogóle się czujesz w tej ciąży? wielki brzuch musi być i noś go z dumą, pamiętaj, że w niektórych sklepach są kasy dla matek z sercem pod sercem,

+28 kwietnia 2008 Julcia wróciła do Nieba
Iszpan is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry