Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 07-12-07, 11:18   #537 (permalink)
asia78
Mistrz

asia78's Avatar

Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek życia

Miejscowość: Lublin
Nastrój:
1 607 podziękowań w 1 365 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika asia78
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do asia78
Domyślnie

kwiaciarko ja teraz tez szukam zegara,ale takiego zeby nie cykal,bo wcale spac w nocy nie moge:( w sypialni juz mam radiobudzik (Mikolaj przyniosl:)) a jeszcze do kuchni musze,bo slychac ten strasznie

Troche sie wczoraj wkurzylam na tym szczepieniu,bo ten dr to zaden pediatra tylko rodzinny i pwoeidzial ze nie wie czy to zab!!!:duren:lekarz jak z koziej d... trabka choera jasna. Dobrze ze ja potrzebuje tylko urzednika a nie lekarza bo jakbym miala tam chodzic z chorym dzieckiem. Zbadal Stefana,ale jak go rozebralam z pampka to patrze a tam siusiak caly czerwony:(no i mowie mu ze oj jaki czerwony a ten no faktycznie. I tyle!! a potem pani Marysiu mozna szczepic dowidzenia i sie zabral!! a powinien byc przy zastrzyku,bo nie wiadomo co sie moze stac. Chyba zmienia te poradnie. Zapisalam sie z Pola do tej poradni do kolezanki mamy juz 2,5 roku temu ale tamata byla tylko 2x. Ciagle maja inny grafik. No,ale najwazniejsze ze maly zaszczepiony,wazy 7200 a myslalam ze wiecej i ma 62cm
asia78 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry