Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Grudzień 2008
Wątek: Grudzień 2008
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 16-10-08, 17:10   #6049 (permalink)
grazia
Pierwsze kroki

grazia's Avatar

relaksuje sie :D

Nastrój:
61 podziękowań w 51 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika grazia
Domyślnie

no co prawda to prawda za 2 tyg mam skan to mi powiedza co i jak se podgladne co ten maluch tam wyprawia ... a powiem ci ze jak zaszlam w ciaze to najpierw mialam wysypke od szyji do pasa i myslalam ze sie zadrapie na smierc i teraz widze wszystko wraca gdzies przeczytalam ze to tak jest ze na poczatku i koncu ciazy mozna sie spodziewac takich zmian wiec nie powinnam wpadac w panike ... a ze smiech to wiesz ze samo zdrowie no nie koniecznie w tym przypadku bo prawie zes sie udusila ale generalnie to zdrowie hehe ... ja jak juz pisalam mowie do mojego m. ze go kocham i rycze ... mowie jaka jestem szczesliwa i rycze.... ogladam komedie i rycze....zastanawiam sie kiedy ten mnie kopnie w tylek bo ja juz sama nie moge siebie wytrzymac... nawet teraz pisze i na placz mi sie zbiera ... rrannnny !!!!!
wracajac jeszcze do chodnikow latwo nie jest za kazdym razem gdy odwiedzam rodzicow musze sobie obcasy zniszczyc
co to ja jeszcze mialam napisac ....
acha bo nusia pisalas o tych koszmarach no to wiadomo wszystkie sie tego porodu obawiamy szczegolnie te z nas co pierwszy raz na porodowce beda przedstawienie dawaly .... ja ze 2 tyg temu obawialam sie strasznie teraz mi przeszlo ...pelen luuzz ale znajac siebie pewnie bedzie tak to grudnia a w grudniu stwierdze ze ja sie z tego interesu wypisuje