Cytat:
grazia napisała
nusia nie wiem jak w PL ale w Anglii cie kierowca nie wpusci chocbys nie wiem jak sie usmiechala i jaka byla pikna  a z zakupami no coz jakos trzeba sobie radzic nie ...  wozek ponury prawda ale mysle ze jak sie doczepi jakies misie gwiazdki czy inne zabawkowe cuda nie powinno byc zle ....zreszta tutaj ciagle pada wiec nie wyobrazam sobie z jasnym wozkiem sie targac psychicznie by mnie sam widok wykonczyl  ... a czekam na przecene  moze cos jeszcze opuszcza
a wlasnie mialam sie zapytac wy tez macie problemy zoddychaniem to wszystkie mamy ale ostatnio ba wczoraj zaledwie myslalam ze sie udusze w ogole nie moglam powietrza zlapac ... straszne !!! no i piekne groszki mi wysypalo na buzi :| nie wiem czy to uczulenie czy co ale chyba hormony juz zaczynaja niezle podskakiwac ...
a i jeszcze jedno czy wam brzuszki tez sie tak opuscily ? moj jest prawie na kolanach a tu jeszcze tyle czasu hmmm ?
|
a no chyba ze tak... cóż...co kraj to obyczaj...
w sumie.. jak coś podoczepiasz...fakt..będzie ładniej... no ja za jasnego też nie chce...
no i mi zależy na tych wielkich kołach bo chodniki nie sa u mnie pierwszej klasy...
co do oddychania... nic nie mów...wczoraj miałam jakiś atak śmiechu...normalnie wszystko mnie bawiło..a w pewnym momencie myślałam że się udusze...aż ze strachu się popłakałam...
Na twarzy mam plamy i wypryski ale co miesiąc w okolicach jak bym miała miesiączke dostać

brzusio ja mam ciagle nisko... no a to że tobie się obniżył podejrzewam że to dlatego że maleństwo zmienia swoją pozycje..zresztą nie narzekaj z tego powodu bo im wyrzej brzuch tym większe problemy z oddychaniem...