Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Grudzień 2008
Wątek: Grudzień 2008
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 29-09-08, 08:38   #4999 (permalink)
maczetka
Sprinter

maczetka's Avatar

Kkoooruś

Miejscowość: Tomaszów Lubelski
Nastrój:
333 podziękowań w 258 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika maczetka
Wyślij wiadomość przez Skype™ do maczetka Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do maczetka
Domyślnie

moje drogie :) tyle tego nastukałyscie ze rpzeczytałam pobieżnie. na poczatek polecam kolejną dawke humoru dla mam
Troszke uśmiechu :))) polecam :)

co do muszek owocówek to kup goździki i wbij w cytryne. postaw to gdzies i z głowy muszki a łądny zapach :)

sny...też mi sie snią rózne pierdoły ale nawet nie probuje sobie ich przypominać bo po co :) wazne ze mój wielkolud rosnie i rozpycha sie jak jakis ważniak :)
w weekend byłam z mezem na zakupkach, nie wierze sama do tej pory ale dorwałam dla dzidzia kombinezonik na zime za 34 zł :) za tą kasę to nie bedzie szkoda jak sie rozleci po praniu, a moze akurat bedzie słuzył hehe. Kupilsmy tez wanienke i przewijak na łozeczko i pare drobnostek z ciuszków :) to wszystko takie fajniutkie... z ciuszków mam juz chyba wszystko dla takiego malucha ale wiekszosc w rozmiarze 62 bo 56 biorąc pod uwage nasz wzrost pewnie bedzie za małe na pierwszy strzał :) buziiiaaak