no tak,starałam się nadrabiać w ciagu dnia i wyszło na to,że znowu biliobil by się przydał!
tak poza tym to Dobry wieczór!
Ann-faktycznie po szymim nie widać choróbska!oby szybko doszedł do siebie!i nie tylko On;)zdrówka dla Całej familii!
Gosiu-tak mi przykro,że Cię nie będzie.mam nadzieję na Twój ryhły powrót i szybkie rozwiązanie problemów!tulę
katiaboss-piękny Wik!zaraz You can dance;)
radości-miłego wieczoru przy Mama Mia:36_4_13:
patusia-przyłaczam się do okropnej nocy !pati wyła mi od 3do 6.miała b.niska temp 35,6,zapodałam czopka p.bólowego i leżała z nami.nie mogła zasnąć tylko bidula patrzyła się w sufit.a w dzień wszystko ok i nic po dziecku widać nie było.zobaczę jak dzisiejsza nocka wypadnie i ew jutro do lekarza.oby dzisiejsze nocki były spokojniejsze dla naszych pociech.zdrówka dla Męża!
martusia-super,że urlop się szykuje!
doris-gratuluję przyzakładowego "niby żłobka"!
kaśka-ale masz fajną rozrabiachę w domu!super dziewczyna.a jak ładnie wazy i mierzy!dpbrze,że szczepienie tak z zaskoczenia.nie ma czym przed szczepieniem się denerwować;)
ja nadal kaszlę jak najęta,ale powiedziałam sobie,że żadnego antybiotyku tym razem nie dam sobie zapodać!czosnek jest grany w ilościach zastraszających i różnego rodzaju inne specyfiki!nawet cieszy mnie ta fatalna pogoda,bo nie mam aż tak wielkich wyrzutów sumienia,że nie wychodzimy na dwór!ale już jutro zapowiadają słonko i ciepło,wiec może jakis krótki cichobieg zaliczymy!
do tego w dzień 6 rocznicy mojego "bycia" z lubym zabieraja go do woja na cały tydzień!buuuu!!chciałam jakoś fajnie ten dzień zorganizować(zważywszy na brak prezentu) a tu du...a:(no nic,takie życie (sobie pomarudziłam,przepraszam)
a teraz lecę pod kołdrę i obejrzę You can danc czekajac na Gregora!
niezmiennie trzymam kciuki za gojące się rany Dominiczka i czekam na wieści po zmianie opatrunku!!
mówie good night jakbym juz nie zajrzała!
buzi