Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Grudzień 2008
Wątek: Grudzień 2008
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 09-09-08, 13:34   #4130 (permalink)
Ewelinka
Biegacz

Ewelinka's Avatar

Kocham Cię Synku

Nastrój:
478 podziękowań w 369 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika Ewelinka
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do Ewelinka
Domyślnie

Czesc kochane

Dawno nic nie pisałam, bo leżę dużo, ale czytałam co napisałyście każdego dnia. Widzę, że zaczynają się pierwsze dolegliwości
Mnie w sumie nic nie dolega poza jednym. Otóż od kilku dni boli mnie krocze a konkretnie kości spojenia łonowego. Niezbyt to przyjemne Najmniej to czuje jak się położe dlatego leże jak najwiecej

Dziewczyny nie przejmujcie się ta krwią na papierze toaletowym w ciązy tak sie moze zdarzac. Czasami tez tak mam i przed ciaza tez

Nusia super, ze masz nagranie z USG, no i wreszcie fotki do albumu, który robisz W sobote ide na wizyte, to może i USG mi zrobi

Littlemum gratuluje zakupionego wozka i fajnie, ze spelnil Twoje oczekiwania. Ja tez raczej zamowie na allegro, ale jeszcze poczekam

Tinka dobrze, ze dalas rade wypic glukoze. Ja tez jakos dalam rade i to bez cytryny. Mulilo mnie strasznie, ale wynik mialam juz nastepnego dnia i na szczescie do cukrzycy brakuje mi duzo. I podziwiam Cię za zapał do pracy, ja bym juz nie dala rady pracowac. Chwalilas sie, ze kupilas kilka fajnych rzeczy na ciuchach, ze i ja postanowilam sie porozgladac i faktycznie znalazlam kilka super rzeczy na małego, jak nowe

Dużo macie już rzeczy dla Waszych szkrabów??