Czesc kochane
Dawno nic nie pisałam, bo leżę dużo, ale czytałam co napisałyście każdego dnia. Widzę, że zaczynają się pierwsze dolegliwości

Mnie w sumie nic nie dolega poza jednym. Otóż od kilku dni boli mnie krocze a konkretnie kości spojenia łonowego. Niezbyt to przyjemne

Najmniej to czuje jak się położe dlatego leże jak najwiecej
Dziewczyny nie przejmujcie się ta krwią na papierze toaletowym w ciązy tak sie moze zdarzac. Czasami tez tak mam i przed ciaza tez
Nusia super, ze masz nagranie z USG, no i wreszcie fotki do albumu, który robisz

W sobote ide na wizyte, to może i USG mi zrobi
Littlemum gratuluje zakupionego wozka i fajnie, ze spelnil Twoje oczekiwania. Ja tez raczej zamowie na allegro, ale jeszcze poczekam
Tinka dobrze, ze dalas rade wypic glukoze. Ja tez jakos dalam rade i to bez cytryny. Mulilo mnie strasznie, ale wynik mialam juz nastepnego dnia i na szczescie do cukrzycy brakuje mi duzo. I podziwiam Cię za zapał do pracy, ja bym juz nie dala rady pracowac. Chwalilas sie, ze kupilas kilka fajnych rzeczy na ciuchach, ze i ja postanowilam sie porozgladac i faktycznie znalazlam kilka super rzeczy na małego, jak nowe
Dużo macie już rzeczy dla Waszych szkrabów??