Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - marcowe mamuśki!!!2009
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 21-08-08, 18:31   #44 (permalink)
kejtik
Pierwsze kroki

kejtik's Avatar

love, love , love

Miejscowość: Warszawa
Nastrój:
20 podziękowań w 16 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika kejtik
Wyślij wiadomość przez Skype™ do kejtik Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do kejtik
Domyślnie

wow, to faktycznie modelka z ciebie była ;)
ja od 2 dni nie doczuwam porannych mdłosci/ zawrotów głowy... jem czesciej , ale w małych ilosciach.. jak zjem czegoś ciut wiecej.. to nagle puchne, wywala mi brzuch na maxa :) oczywiscie jak zjem cos "niedozwolonego" to zgaga meczy niemiłosiernie, ale co tam... wyczytałam gdzieś , ze wskazane jest wtedy picie herbatek ziołowych. pijecie dziewczyny jakieś herbatki? jeśli tak to jakie? bo ja nie mogę np. owocowych - za kwaśnie... ale żeby było lepiej to teraz mam mega apetyt na rolmposy - min 2-3 słoiczki stoją w lodówce hihi ;)
a jaki mam sexi biust ! powtarzam małżonkowi, zeby sie napatrzył, bo moze więcej takich widoków nie bedzie podziwiał :)
podzielcie sie ze mnainformacją jak sie czujecie na co dzień? czy np poszerza wam sie talia? jak radzicie sobie z ubraniami? ja np. nie mogę sie juz wbic w żadne spodnie - wszystko za ścisłe w pasie ;) po prostu nie mogę wciagać brzuszka
całuski
Kasia
kejtik is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry