co do stacji orlen to ja akurat nie mam dobrego zdania, w zeszlym roku jak jechalismy na mazury a mały miał 3-4mce zatrzymalismy sie wlasnie na orlenie i ani przewijaka ani blatu nawet przy umywalce. a pracownicy wielce zdziwieni ze o co mi chodzi. Bylam wsciekla bo musialam go przewijac w aucie wypakowanym po brzegi wiec nie bylo latwo... w centrach handlowych sa juz raczej pomieszczenia dla mam ... ale tak jak dziewczny piszą standard jest różnym ja sie spotkalam z ladnie pomalowanym pokojem w ktorym stal poprostu goły stół i krzesło zwykle... wiec niby "coś" ale troche chyba za mało.
co do innych miejsc to osobiscie nie sprawdzalam ale podobno fajnie zorganizowane jest Multibabykino w Multikinach. Seanse dla rodzicow z dziecmi, przewijaki, film jest ciszej i swiatlo tez podobno akuracik ... musze to sprawdzic jak tylko bede miala kaske i mozliwosc wyjscia z małym.
co do zrobienia mleka nigdy nie mialam problemu zeby mi ktos na stacji w restauracji czy gdziekolwiek nalał wrzatku do butelki. jeszcze uwazali zeby nalac tyle ile prosiłam... :) i kazdy sie pyta czy ta butelka nie peknie :) zawsze mnie to bawi

Xawery Krzysztof - 7.03.2007 g 16:35

Jakub Łukasz - 21.04.2001 g 3:10
|