witam nowe marcowe mamusie :)
Madziarka.k84 nie przejmuj się i zaufaj lekarzom :) wszystko jest ok, to że lekarz ocenił wiek maleństwa na 7 tydzień to nie znaczy że coś jest nie tak :), maleństwa szybko rosną, a Ty zamiast się martwić zrelaksuj się, posłuchaj lubionej muzyczki, po prostu spraw sobie przyjemność :) Nie wiem czy wiesz, ale już teraz stres działa negatywnie na dziecko :? Dlatego koniec z zamartwianiem się tylko głowa do góry i uśmiechnij się, oczekuj tylko tego co dobre i powtarzaj sobie, że wszystko jest dobrze, maleństwo się rozwija i będzie wszystko ok :) takim nastawieniem pomożesz nie tylko sobie ale i waszemu maleństwu :)
Anya :) hehe ja też nie wierze w żadne wspomagacze :) Wiesz nawet ostatnio czytałam, że przez to że mamy mdłości i inne dolegliwości maleństwo się z nami komunikuje i oznacza, że mamy w sobie żywotną istotkę :) Natomiast brak dolegliwości :) no cóż trza się tylko cieszyć ... ja narazie muszę powiedzieć, że nie miewam już mdłości ani żadnych innych dolegliwości, cieszę i korzystam z tego :P bo w każdej chwili może się coś pojawić :) Ale nie ukrywam, że chciałabym być już np w 25 tygodniu :P