Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Listopad 2008
Wątek: Listopad 2008
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 01-08-08, 19:42   #110 (permalink)
asanna
Pierwsze kroki

asanna's Avatar

relax!

Miejscowość: Malbork
Nastrój:
5 podziękowań w 5 postach
Domyślnie

A ja wczoraj wróciłam ze szpitala, no i muszę Wam powiedzieć, że jakiekolwiek skórczowe bóle brzucha mogą być dość poważne, moje zapowiedziały -jak brzmi diagnoza na wypisie-negatywną obserwację porodu przedwczesnego.W niedzielę w nocy obudziałam się zalana potem z okropnym bólem brzucha w dole, czułam przy tym jak mnie ciągnie gdzies tam w środku, tak jakby ktoś wsadził mi rękę do środka i chciał mi wyrwać dziecko, czekałam aż przejdzie ale nie dałam rady i trafiłam na oddział, teraz jestem skazana na leżenie a jak zachce mi się spaceru to tylko 20 minut, no i co 2 tygodnie do lekarza, tylko, że mój jest teraz miesiąc na urlopie-jak pech to pech:(cóż muszę się umówić do jakiegoś.Z niunia na szczęście dobrze, mnie jeszcze brzuch pobolewa, boję się ale staram się myśleć,że będzie dobrze, w każdym bądź razie zamierzam spakować torbę na wypadek wcześniejszego porodu. Ja też mam "wahania"nastroju, to chyba hormony, a o upałach już nie wspomnę, dzisiaj przy 30 stopniach trzęsą mi się ręce i chodzę rozbita, albo śpie, pocieszające jest to, że już bliżej niż dalej, buziaki:)