Cytat:
kata napisała
Cytat:
mkarasowska napisała
Cytat:
SDU napisała
Zdecydowalismy się na wózek firmy Implast Bolder 4. Problem mamy z wyborem koloru, mnie się pdoba niebieski w kwiaty a mojemu mężowi czarny w kwiaty. Czy któraś z was ma taki wózek? Jak się sprawdza w użytkowaniu? Czy coś się z kolorami dzieje? Dziękuję:)
|
tak ja mam boldera 4 i wlasnie mam niebieski w kwiaty. Ogolnie jestem z tego wozka baaaaardzo zadowolona, spelnia on moje oczekiwania. A bedziecie mieli synka czy corcie? :Uśmiech:
|
witaj mnie sie tez podoba ten wozek:) a mozesz mi powiedziec czy ma duza gondole?? i moze wiesz jak sprawdza sie w ekstremalnych warunkach na polnych drogach, wertepach i zwirku??:) dzieki!!!!!!
|
Witaj kata, gondola mierzona wewnatrz ma 78cm na 36cm wg mnie jest dosc duza bo moj prawie 11 m-czny synek jak go do niej przymierzylam jest na styk ale juz dawno w niej nie jezdzi a spacerowka od bolera to juz wogole jest duza mojemu synkowi duzo brakuje zanim z niej wyrosnie a on jest dosc sporym dzieckiem. A jesli chodzi o to jak boldera 4 sie prowadzi to moim zdaniem rewelacyjnie. Kupilam teraz wozek taki na wyjazdy trojkolowy i fajny jest ten nowy wozeczek ale jesli chodzi o prowadzenie go w porownaniu do boldera jest duza roznica... bolder jest duuuuzo lepszy. Moge szczerze polecic ten wozek.