Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 07-06-08, 11:37   #23184 (permalink)
mkarasowska
Biegacz

mkarasowska's Avatar

Moj kochany Michaś...

Miejscowość: Zachodniopomorskie
Nastrój:
245 podziękowań w 156 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika mkarasowska
Domyślnie

witam

WSZYSTKIEGO DLA ZUZI AMELKI I SZYMUSIA!

inka sliczne fotki tworzycie super rodzinke i brawo dla Majuni za to ze umie dawac buziaczki (ja tez ucze Michalka od kilku dni ale efekt jest taki ze raz da a raz nie da..)

patusia fajny kibic..

justyna jejq bedna Gajunia :Smutny: Oby zabki szybko sie przebily...

Aniolku milego dnia

Ann moj Michal tez obudzil sie o 4 z placzem i zasnal gdzies okolo 6 potem wstal okolo 8 i teraz tez przed chwilka zasnal...

Moje dziecko od kilku dni daje mi ostro popalic :Smutny: No ale coz... musze dac rade. Jeszcze pare dni temu bawil sie zabawkami w swoim pokoju a teraz juz nie! i kiedys sam szedl (raczkowal) do swojego pokoju a teraz jak go zaprowadze to musze siedziec z nim w pokoju a jak wychodze to on wyje i leci za mna, caly dzien lata za mna i "siedzi mi na nogawce" a jak zbyt dlugo cos robie to zaczyna wyc i chce zebym wziela go na raczki lub bawila sie z nim Wczoraj wstal jakos okolo 8 i przez caly dzien ani minuty nie spal!!! Po kapieli i butli jakos o 19,30 zasnal i myslalam ze biedzie spal jak kamien a on po 20 obudzil sie z placzem :Smutny: dalam mu panadolu i spal do 4 rano... Juz chwilami nie mam sily... Nie wiem co mu jest. Czy to zeby to nie wiem(temperatury nie ma, brzuszek tez raczej go nie boli). Powiem wam szczerze ze jak w przesady raczej nie wierze ale wczoraj zastanawialam sie czy moze ktos zauroczul mi dziecko, bo on z dnia na dzien sie zmienil, byl grzecznym dzieckiem a teraz to... dla mnie szok! Dobra ide zrobic cos w domu, bo Michal spi...

Milej soboty...