Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 07-06-08, 00:13   #23161 (permalink)
monikouette
Mistrz

monikouette's Avatar

ale bym sie rozdwoila, Ty nie???

Miejscowość: Tours- Francja
Nastrój:
3 735 podziękowań w 2 346 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika monikouette
Wyślij wiadomość przez MSN do monikouette Wyślij wiadomość przez Skype™ do monikouette Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do monikouette
Domyślnie

ja przychodze juz po wszystkim :)
a tu wszystkie poszly spac

nic, buziaki dla Kajtusia, pisalamdo dominiki ale nie mam odzewu... moze jutro...

mada, nosek do gory, mam nadzieje ze juz jutro bedzie leiej i zepodroz na Hel dobrze Ci zrobi!!

ann, zdjecia sliczne,jakzwykle!!! geba sie cieszy :)

mineralka, to Ty juz idz spac zeby Ci sie juz nic dzisiaj nie przydarzylo zlego :)

witam wszystkie moje sznowne panie, justyna, agnieszka,kronkis, cafe (gratki bobaska) i cala reszta!!!

ja tez pomykam. po tygodniu pracy i wczesnego wstawania, czuje niestety ze jestem juz w grupie mamucich ale oczywiscie mimo wszystko dajemy rade :)

Noah dzis mial goraczke, po lekach przeszlo na ksiazkowe 4 godziny po czym znowu. nie wiem czy tozeby czy katar; ktory go zlapal.... nocka mozliwe ze bedzie nie najlepszaprezenty dla Natanka juz zakupione, zamowione. kosz do basketball jest, namiot-domekdo ogrodka jest, gry na zewnatrz i ksiazki zamowione :) :)

buziaki!!

moj BLOG
monikouette is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry