Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Grudzień 2008
Wątek: Grudzień 2008
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 04-06-08, 11:05   #1005 (permalink)
kata
Sprinter

kata's Avatar

Sofia moja patatinka :*****

Miejscowość: Arezzo
Nastrój:
263 podziękowań w 216 postach
Wyślij wiadomość przez Skype™ do kata Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do kata
Domyślnie

tinka a ty sie absolutnie nie przejmuj szkola!!t ow koncu tylko tydzien a pewnie juz i tak duzo z dziecmi nie robiliscie bo to koncowka...na pewno sobie poradza a ty mysl o sobie i dzidzi!!
co do facetow to moj mi nigdy nie powiedzial ZNOWU?? moze nawet tak i pomyslal ale wiedzialby ze bym go chyba zatlukla:) nie no zartuje jest bardzo opiekunczy, nawet raz mi powiedzial ze troche by tych mdlosci ode mnie wzial, wiec ja na to ochoczo TO WEZ WSZYSTKIE!!! a on ehmm no zaraz wszystkie to nie przesadzajmy
mnie tez jeszce nie przechodza.. u mnie 2 tygodnie do konca 4 miesiaca:) apewnie i troche wiecej pod koniec czerwca sie dowiem ale lekarzowi wydawalo si ze dzidzius jest mlodszy o 3 dni:)
nusiaa mnie tez klul wczoraj wieczorem.. i mialam stan podgoraczkowy, bolala mnie glowa i man telepalo.. tak sie balam ze sie rozloze a tutaj dzis chyba dobrze:) troche mnie glowa pobolewa ale juz bez temperatury podwyzszonej!!
lece z kika a potem tu wracam wiec lepeij zeby ktoras napisala!!chyba mnie na nude nie skazecie??

Blog Zosiaczka
http://casamitch.blogspot.com/
kata is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry