Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - STYCZEŃ 2009 - zaczynamy
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 03-06-08, 11:26   #68 (permalink)
Monika74
Biegacz

Monika74's Avatar

Miejscowość: Warszawa - Wola
124 podziękowań w 104 postach
Wyślij wiadomość przez Skype™ do Monika74 Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do Monika74
Domyślnie

cześć Kobietki.............
jak tam samopoczucie..... ?? ja przyszłam tu się troche wyżalić jestem wykończona zapachami.... z lodówki , z gotowania, na ulicy i wogóle wszystkimi. więkkszość zapachów doprowadza mnie do obrzydliwych mdłości................ na szczęście nie do wymiotów..... Jak cos zjem jest mi niedobrze, jak nie zjem , jestem głodna to też mnie mdli......... bleeeeeeeeeee obrzydlistwo!!! To tyle o moim samopoczuciu w skrócie.... teraz muszę iść z moim dzieciem na plac zabaw............ posmażyc sie trochę na słonku... może dam radę....... Hmmmm tak sie jeszcze zastanawiam co wam tyu pomarudzić...???? No może narazie tyle, bo Gabryska stoi za mną i wrzeszczy, że idziemy na plac zabaw................. to do następnego napisania....

Monika74 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry