mój był aniolkiem do 3 mca, lezal cale dnie sie gapil w sufit i w miedzyczasie oczka sie zamykaly i usypial, nie zaplakal nawt nie jeknal, mruczal na wszystko jak cos chcial. spal po 12 h w nocy. wszyscy w szoku byli ale pozazdroscili i potem sie sajgon zaczal
teraz budzi sie 2-3 razy w nocy i to z taką syreną ze ja podrywam sie na rowne nogi i lece na oslep do kuchni po butelke i juz pare razy sobie krzywde zrobilam bo maz np stolek postawil na drodze, jeeezu ile ja sie naklelam pod nosem.
magdalenkoDla mnie to jest właśnie największą masakrą - dlaczego nasze dzieci mają wycie sprzężone z otwarciem każdorazowym oczu???? po cholerę się tak drzeć???? poprostu bosko to ujęłaś.
on jak tylko sie ocknie to juz sie drze i nie to ze placze bo da sie rozroznic smutek czy ból w placzu. Xawek sie poprostu DRZE tak dla zasady. a jak mu jeszcze pokaze ze juz mu daje butle to na widok butelki drze sie 2xmocniej. dostaje takiego nerwa jakbym mu chciala zabrac ta butelke a nie dac.
oszalec mozna, szczegolnie o 3 w nocy jak czlowiek niepatomny jest
nie wiem kieddy to sie skonczy ale ja tak dlugo nie wytrzymam. juz sie z M klocimy przez to w nocy bo zadne wstac nie chce
za to starszy marudzi ze spac nie moze i nie chce a przyllozy glowe do poduchy i zaraz chrapie az tv nie slychac. dom wariatow normalnie
na dowod zalaczam zdjecie
starszy usnał na dywanie ogladajac bajki (nawet nie wiem kiedy, dopiero jak zaczal chrapac to sie obejrzalam i zobaczylam turyste na podlodze) a mlody sie obudzil z syreną
mlodego wyjelam przewinelam i łazi po podlodze a starszy dalej spi

Xawery Krzysztof - 7.03.2007 g 16:35

Jakub Łukasz - 21.04.2001 g 3:10
Ostatnio edytowane przez mrs_szaya : 19-11-07 o 17:59.
|