Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Mamusie z Listopada 2007
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 15-09-10, 22:49   #2120 (permalink)
monikstar
Pierwsze kroki

monikstar's Avatar

Życie - to okres czasu, którego jedną połowę zatruwają nam rodzice, a drugą dzieci.

Miejscowość: warszawka
Nastrój:
163 podziękowań w 119 postach
Domyślnie

czesc kochane koleżanki
ale sie za wami stęskniłam:)
wyobraźcie sobie ze mój głupi maż (wrrr!! bo go inaczej nie nazwę) w ramach troski o mnie, że płaczę bo sie ciągle nie wysypiam, co zrobił?? no kto wie? zablokował mi dostep na parenting.. wprowadził mi kontrole rodzicielska do kompa.. ręce opadają..normalnie terror i przemoc w rodzinie.. ale skorzystałam wczoraj z okazji ze zostawił kompa na swoim hasle to sobie zdjęłam kontrole, hi! hi! i korzystam
u nas całkiem dobrze, choc rano musi pasc zdanie mamusiu ty nie musisz isc do pracy, ja nie cie do psiećkola, ale juz jak wchodzi na sale to biegnie do pani i jest ok. my tez nosiłysmy posciel, samą poszewkę, i pidżama tez z hallo kitty, obowiazkowo, az sie zdziwiłam ze nie chciała myszki miki, sama wybierała. ddziekuje za rady w sprawie ciapków tez mamy na rzepę 1. nr za duze ale co tam, jak załozyła w sklepie to nie chciała zdjac i na nic sie zdały tłumaczenia ze potrzebujemy mniejsze, a ze nie było 26, to musiałam kupic 27, a tam! zuzka nie mówi r tylko j, i czasem za L tez mówi j, wiec jak pada zdanie ja cie do innego jaja, to nie wiadomo o co chodzi, a tu chodziło ze chce do innego REALA (tego koło babci) no i nie wiem dlaczego nie mowi W. W jest nieme. mama ipiłam, nie ilałam,
potem dokoncze bo mała sie obudziła, pa!

kawa to podstawa
monikstar is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry