Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 30-05-08, 09:58   #22606 (permalink)
k8i
Biegacz

k8i's Avatar

jestem dumna z mojej córki:)

Miejscowość: warszawa
Nastrój:
494 podziękowań w 231 postach
Moja galeria: Zobacz galerię użytkownika k8i
Wyślij wiadomość przez Gadu Gadu do k8i
Domyślnie

witam;)

Grzesiu-serdeczności!!!!!

moniq-piękny Noaś,Natanek rośnie jak na drożdżach (naprawdę fajne prezenty dostałaś),a z Ciebie fajan laseczka!!!

patusia-ale masz dzielną Natalkę!sama do dentysty zaczęłam chodzić w wieku 15 lat-zawsze miałam takiego cykora,że praktycznie uciekałam z fotela dent;) a Zuzka to nie zła spryciulka!!!

justynk0,starletko-dołączam się do fatalnej nocki!!patula budziła się co chwilę z takim płączem,że nie wiedziałam jak jej pomóc.zresztą cały dzień miała bardzo kiepski.niestety skończyło się na czopku p.bólowym,bo nic nie pomagało!!! siłek dzieciaczków starletki i dla Justyśki w pracy

inka-SPOKOJNEGO weekendu!!pamietaj,że jesteś podwojona i nie możesz zasuwać jak mały samochodzik.udanych odwiedzin u kuzyna!!

madzia-doczytałąm,że powoli wychodzicie na prostą z nianią?czy tak?mam taka nadzieję!piękny stojący Kaj!!

Ann-piękności masz w domu!!

niestety nie usiedzę więcej przykompie,bo od 2 dni walczę z bolącymi korzonkami:( zawiało mnie na spacerze i się bujem z tym ch.....!!ale DR!!!

gregor dziś od8 rano do 24 w pracy:( chłopina mi niedługo polegnie!!jutro pati zostaje z babcią,bo ja mam pracę a grzegorz leci obejrzeć samochody z moim przyszłym szwagrem!!zobaczymy czy coś wybiorą

lecę trochę chałupe ogarnąć;)
pozdrawiam Was gorąco!!!!!

k8i is offline   Odpowiedź z Cytowaniem Do góry
3 użytkownicy(ków) dziękuje użytkownikowi k8i za ten przydatny post:
inka (30-05-08), madalenka (30-05-08), monikouette (30-05-08)