Cytat:
Asia30 napisała
Hejka!
Kaika moja fasolka to juz nie taka fasolka:))) Urosły jej rączki i nóżki:) Moj kochany Skarbek:*(...) W sobotę wraca mój mężuś, po dwóch tyg nieobenośc,i a w niedziele mamy pierwszą rocznicę ślubu 
|
Wzruszające jest Twoje maleństwo
I gratuluję rocznicy!!
Cytat:
dorotta napisała
|
Cytat:
justysia_k napisała
Cytat:
Aiti napisała
i wiecie co? moja mama /dietetyczka z zawodu/ kazała się spytac czy można już wprowadzać Gabi nowe smaki
|
i co? mozna?
|
Moja mama - dietetyk - właśnie tak kazała mi wprowadzać nowe smaki. Żadne tam "pół łyżeczki ze słoika" - to za dużo dla tak młodego organizmu. Liżnięcie/ kropelka na język.
nasza pediatra kazała wstrzymac się z nowościami w menu do ukończenia 4.m-ca/ Krzyś był alergikiem, M. jest - stąd profilaktyka
Cytat:
Natali napisała
witam
wpadłam się pochwalić, że wczoraj byliśmy na 2-im kontrolnym badaniu bioderek i WSZYSTKO JEST O.K.
/…/
A jak dziwnie go sie teraz nosi, bez 2 teter... ma taką szczuplutką dupkę i jest o wiele lżejszy :)))
|
Cytat:
Dorotkazkrainyoz napisała
Ja po szpitalu i operacji musiałam trochę dojść do siebie i nacieszyć się domkiem, więc nie pisałam.
Dziś mam kontrolę, trzymajcie kciuki.
Moja Zuza rośnie też jak na drożdżach, śmieje się, piszczy, cieszy się dźwiękami jakie wydaje, podności się na nóżkach, macha rączkami, nóżkami radośnie, ale....
nie chce jeść....
|
Cytat:
Dorotkazkrainyoz napisała
Martek, Natali, dzięki za ciepłe słowa.
Moje USG konktrolne ok, mam nadzieję, że moja przygoda z porodem i jego komplikacjami już się skończyła:-(
|
Trzymałam kciuki!
Nie poradzę Ci nic ws. Przelewania w brzuszku. Krzyś jak miał – po miesiącu wyrósł i nie wróciło.
Gabi teraz ciągle się pręży, stęka, puszcza strasznie smrodliwe bąki.. Kupki niet.
Nie wiem czy to wiązać ze szczepieniem? Było właśnie w pon. I wprowadziłam wtedy Biogaję – ale ten specyfik ma właśnie pomagać na jelitowe kłopoty…
Mała apetyt ma… I zaraz część wylewa na mnie.. twarożkowi Biała Dama.
AGA – powaliłaś mnie tą historią z księdzem… Z jakiej choinki on się urwał?